Kirjautuneena saat käyttöösi:
  • Naapurit - ominaisuuden
  • Löydä tarjoukset, palvelut ja myytävät lähialueeltasi.
  • Seuratut profiilit - ominaisuuden
  • Saat tiedon uusista tarjouksista ja palveluista seuraamistasi profiileista suoraan etusivullesi.
  • Seuratut yhteisöt - ominaisuuden
  • Saat yhteisöissä tapahtuvista muutoksista tiedon suoraan etusivullesi.
  • Ilmoita tuotteista ja palveluista -ominaisuuden

Kirjautuneena saat kattavat työkalut Muusterissa myymiseen ja ostamiseen.

Rekisteröidy

Ilmainen verkkokauppa

Haluaisitko aloittaa myynnin verkossa nopeasti ja mielellään edullisesti? Huolestuttavatko verkkokaupan perustamiskustannukset, kuukausimaksujen aiheuttamat myyntipaineet ja tekniset yksityiskohdat, kuten maksupalveluiden hankkiminen ja hakukoneoptimointi?

Vaikka verkkokaupan perustaminen on helppoa, se vaatii yleensä suuren rahallisen panostuksen, etukäteen. Ennen kuin ensimmäistäkään kauppaa päästään tekemään verkkokauppa saattaa nielaista tuhansia euroja ja kymmeniä, ellei satoja työtunteja ilman takeita verkkokaupan kannattavuudesta.

Mitä jos voisit perustaa verkkokaupan täysin ilmaiseksi ja kokonaan ilman kuukausimaksuja, riippumatta tuotteittesi määrästä?

Kokeilisitko verkkokauppaa, jossa sinun ei tarvitse huolehtia ulkoasusta, maksutavoista tai muista teknisistä yksityiskohdista, vaan voisit keskittyä tuotteiden myyntiin ja toimitukseen?

Muuster on sosiaalinen kauppapaikka, jonka avulla kuka tahansa voi aloittaa verkkokaupan nopeasti ja ilman kuukausimaksuja. Muuster on täysin riskitön. Ainoa kulu joka sinulle syntyy, on 3,5 % + 35snt jokaisesta verkkomaksulla maksetusta tilauksesta.

Koska Muusterissa ei ole kiinteitä kuluja, voit aloittaa verkkokaupan riippumatta siitä onko sinulla myynnissä yksi tai tuhat tuotetta tai palvelua. Voit myydä verkossa poistotuotteita, pieniä eriä, jatkuvasti varastossa olevia tuotteita, tilaustuotteita tai palveluita. Muuster mahdollistaa kaupankäyntisi verkossa, juuri niin kuin sinä itse haluat.

Lisättyäsi tuotteesi ne ovat välittömästi löydettävissä ja ostettavissa. Kun tuotteet on lisätty, voit linkittää ne jo olemassa oleville kotisivuillesi, Facebookkiin tai tehdä Muuster-profiilisivusta oman kotisivusi.

Voit siis ryhtyä verkkokauppiaaksi viidessä minuutissa, ilman pelkoa kuukausimaksuista, piilokuluista tai teknisistä yksityiskohdista. Muuster avaa oven omaan laajaankin verkkokauppaan täysin riskittömästi. Sinulle syntyy kuluja ainoastaan silloin kun asiakas ostaa tuotteesi verkkomaksun välityksellä.

Voit aloittaa Muusterin käytön vaikka heti.

Rekisteröidy käyttäjäksi.

Etkö ole varma mistä aloittaa?

Tutustu ohjesivuumme

Copyright © 2019 Muuster Finland Oy